Tempat meluahkan perasaan, melukiskan apa yang tergambar di jiwa. Penulis adalah seorang amatur dalam penulisan dan berharap untuk memperkembangkan gaya penulisan yang lebih terkini dan berkesan di hati pembaca. Berikan komen yang jujur supaya penulis boleh memperbaiki kelemahan yang ada.

Laman Sari

Secoret Tinta

Assalamuaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Salam ukhwah dan salam kasih dan sayang untuk semua, indahnya sifat kasih sayang kurniaan Maha Pencinta untuk hamba - hambaNya. Marilah kita memanjatkan kata syukur pada Ya Zal Jalali Wal Ikram..

Di sini penulis ingin menegaskan bahawa penulisan yang ditulis di sini adalah ditulis oleh penulis dengan nama pena Gopal Manikam , melainkan dinyatakn sumbernya. Semua idea ini sekadar mencuba melakarkan coretan kehidupan sebagai seorang insan, pelupa yang menumpang di atas dunia milik Al-Mulk. Garapan puisi cinta yang ditulis, penulis cuba menggabungkan elemen - elemen ketuhanan agar dapat mendidik diri penulis dan para pembaca secara tidak langsung .

Sebarang komen dan cadangan oleh pembaca yang saya kasihi sekalian, bolehlah dimajukan kepada email saya aimanfreepaid@gmail.com. Saya berharap dapat memperkembangkan karya saya kepada bentuk cerpen dan novel - novel pada masa akan datang.

Semoga kita bertemu lagi, insyaAllah.. sambutlah salam ukhwah dari saya..

Wasalam
Home

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...